Atelier de creatie pentru copii

Atelier de creatie pentru copii – mestesuguri pentru cei mici!

Copiii au nevoie de cat mai multe activitati care sa-i ajute sa se dezvolte corect si armonios, inca de la cele mai fragede varste. De aceea, Trupa lui Biluta va propune un atelier de creatie pentru copii, organizat astfel incat cei mici sa descopere pictura, desenul, artele plastice si multe alte activitati creative. Toate materialele si accesoriile folosite de cei mici sunt de calitate superioara, astfel ca nimic nu-i va impiedica sa-si arate adevaratul talent.

Atelierele de creatie sunt impartite pe doua grupe, in functie de varsta celor mici. Astfel, putem organiza ateliere pentru cei cu varste cuprinse intre 1-4 ani, dar si pentru copii mai mari, cu varste cuprinse intre 4-8 ani. Care este scopul acestor activitati? In primul rand dezvoltarea creativitatii, practicarea indemanarii si descoperirea lucrului de mana, elemente ce stau la baza dezvoltarii oricarui copil.

Totul se va desfasura sub atenta supraveghere a unui personal calificat, care ii va indruma si ajuta pe micuti sa obtina primele lor creatii. Spatiile sunt prevazute cu mese si scaunele, fiecare participant avand locul sau, dar in acelasi timp , avand posibilitatea sa comunice cu restul prietenilor. Prin urmare, socializarea, creativitatea si distractia se impletesc armonios in aceste ateliere de creatie, cei mici fiind incantati.

PC060007

Atelier de creatie pentru copii – ce va oferim?

PC060008

Dupa cum am precizat deja, atelierul este impartit in doua grupe de varsta, activitatile fiind personalizate in functie de capacitatile dobandite pana in acel moment de copii. Asadar, in ceea ce priveste atelierul destinat micutilor cu varste intre 1 si 4 ani, mesele si scaunele disponibile sunt suficiente pentru un  numar de 35-30 de copii. Mobilierul este comod, viu colorat si creat astfel incat micutii sa nu se raneasca accidental.

Ce fel de materiale si accesorii au la dispozitie? Cei mici se pot juca cu bucati de plastelina modelabila si alte accesorii speciale pentru aceasta, vor putea construi cu jocurile lego si vor incerca sa dea nastere unor creatii folosind scipici, perle, puf, pene , culori speciale etc. Cel de-al doilea atelier de creatie pentru copii cu varste intre 4-8 ani are aceeasi capacitate de locuri. Si acestia pot incerca tot felul de creatii si nascociri hand-made, se pot juca cu lego adecvat varstei si pot ajuta la personalizarea unor tricouri si mastil in stil venetian, pe care le vor purta in timpul acestor intalniri.

Trupa lui Biluta va asteapta cu atelier de creatie pentru copii!

De ce sa-l trimiteti pe cel mic la acest atelier de creatie pentru copii? Avantajul nostru este ca lucram cu un grup restrans de copii, ceea ce ne permite sa oferim atentie fiecarui participant si sa-l sprijinim in tot ceea ce face. Micutii beneficiaza de toate materialele necesare, iar coordonatorul atelierului va avea grija ca metodele folosite sa alunge plictiseala si sa capteze toata atentia micutilor. Asadar, va asteptam!

Galerie foto