Cadouri in balon

Cadouri in balon – ideea perfecta pentru a-i surprinde pe copii!

De cele mai multe ori, ambalajul este mai important decat ceea ce contine, mai ales daca acesta este inedit. In ceea ce-i priveste pe copii, ei sunt atrasi de tot ceea ce le starneste curiozitatea si le capteaza atentia. Un astfel de exemplu care are mare succes in randul copiilor este cadoul in balon, un concept dezvoltat si practicat foarte des in ultimul timp.

Trupa lui Biluta va ajuta sa va surprindeti copiii, dar si prietenii si apropiatii de toate varstele cu ajutorul unor cadouri in balon inedite. Acestea pot fi realizate cu diverse produse cosmetice, articole vestimentare personalizate, parfumuri, accesorii si bijuterii, dulciuri etc. Baloanele sunt transparente si inscriptionate cu model, in interiorul acestora fiind mult asteptatul cadou. Modalitatea de ambalare este cat se poate de originala, ceea ce face ca surpriza sa fie si mai mare.

Baloanele utilizate la aceste cadouri sunt de cea mai buna calitate, astfel ca nu trebuie sa va ingrojorati in privinta rezistentei acestora la spargere, eveniment care ar putea strica toata surpriza. Obiectele ce vor fi introduse in interiorul acestor baloane pot fi aduse la sediul nostru chiar de catre dumneavoastra, respectand anumite dimensiuni.

evenimente copii

Care este efectul acestor cadouri in balon?

Sa luam exmplul unui ursulet de plus, care la prima vedere nu pare un cadou atat de sofisticat. Insa, ce ati spune daca acest ursulet ar fi impachetat chiar intr-un balon transparent? Cu siguranta, prima intrebare ar fi cum a ajuns acolo, mai ales ca nu exista niciun indiciu care sa indice modalitatea folosita. Asadar, curiozitatea celor care primesc astfel de cadouri este efectul asteptat, cadoul in sine fiind doar o parte din toata aceasta surpriza.

Ei bine, nu este nevoie decat de un obiect care sa incapa printr-o deschidere circulara cu un diametru de aproximativ 18 cm, in functie de marimea balonului si cea a obiectului. Insa, in ceea ce ii priveste pe copii, acestia sunt atrasi de ideea in sine de cadou in interiorul unui balon, nu neaparat de modalitatea in care balonul a ajuns acolo. Cu toate acestea, personalizarea cadourilor in acest fel, va aduce multa satisfactie, iar costurile nu sunt deloc ridicate.

In plus, baloanele pot fi personalizate cu mesajul dorit sau orice alta preferinta, pentru ca impactul emotional sa fie si mai mare. Culorile vii ale modelelor imprimate pe aceste cadouri in balon si vizibilitatea foarte buna a obiectului din interiorul acestora vor fi mereu elementele cheie pentru o surpriza de neuitat.

Surprinde-i pe cei dragi cu o multime de cadouri in balon!

Tocmai ati aflat de faimoasele cadouri in balon si doriti sa faceti o astfel de surpriza copiilor si celor dragi? Trupa lui Biluta va sta la dispozitie cu cele mai frumoase cadouri in balon, realizate cu pricepere de catre echipa de aici. Si nu uitati, pentru comenzi de minim 3 baloane, transportul in Bucuresti este gratuit!

Galerie foto