Candy Bar by Tip Top

Candy Bar pentru pofticiosii de toate varstele!

Cu siguranta ca toata lumea stie ce este un Candy Bar, mai ales parintii care au mai organizat petreceri pentru copii. Denumirea de „Candy Bar” provine din engleza si inseamna un bar de bomboane si alte produse de cofetarie. Aceste delicii sunt ambalate cat mai frumos si sunt depozitate in tot felul de vase frumos ornamentate, pentru ca imaginea conteaza intotdeauna.

Acest mic paradis al dulciurilor poate fi personalizat in functie de tematica fiecarui eveniment, Trupa lui Biluta fiind cel mai bun partener pentru organizarea unui Candy Bar de exceptie. Tot felul de bombonele, prajiturele si alte dulciuri ii vor atrage pe cei mici datorita culorilor fenomenale, dar si gustului inedit. Vata de zahar poate fi de asemenea o idee plina de succes, parintii fiind cei care decid ce se va include la fiecare Candy Bar organizat de catre Trupa lui Biluta in parteneriat cu Tip Top. Nu va imaginati ca cei mici vor avea acces la un munte de prajituri si alte delicatese dulci, cantitatile fiind atent stabilite in functie de numarul participantilor la acel eveniment. Astfel, nu va trebuie sa va ingrijorati cu privire la eventualele probleme ce pot sa apara din cauza consumului ridicat de zahar, caci totul va fi bine organizat.

candy-bar-img-1

Cum trebuie sa arate un Candy Bar?

candy-bar-img-2

Indiferent ca este vorba despre o nunta, un botez, o petrecere pentru copii, o aniversare sau orice alt eveniment similar, Candy Bar-ul nu poate sa lipseasca. Astfel, aceasta este considerata una dintre cele mai inspirate si trendy alegeri in materie de evenimente moderne. Ce poate sa contina mai exact aceasta mini masa festiva? In barul de dulciuri se pot include tot felul de preparate, precum: tort, bomboane, jeleuri, prajiturele, fructe etc si multe decoratiuni care sa puna in evidenta aspectul estetic al aranjamentului.

Pentru copii, un Candy Bar inseamna un loc fascinant, plin de vase umplute cu dulciuri, sortate si asezate in mod creativ. Totul trebuie sa fie aranjat in perfecta armonie, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, Trupa lui Biluta apeleaza la cei buni specialisti din acest domeniu. Produsele sunt cat se poate de naturale, fara sa le puna in primejdie sanatata celor mici, iar portiile sunt numai potrivite pentru acestia.

Nu vor lipsi din Candy Bar nici acadelele viu colorate, sau bomboanele cu ciocolata si invelis in nuante diferite, acestea fiind preferatele copiilor. Fiecare detaliu se inspira din lumea fantastica a copilariei, astfel ca evenimentul va fi un real succes pentru toata lumea, dar mai ales pentru copii.

Galerie foto

« 1 of 3 »