×

Catalog Servicii

Despre Noi

Trupa lui Biluta – o echipa plina de entuziasm

Trupa lui Biluta este o echipa plina de entuziasm din Bucuresti, care se ocupa de organizarea evenimentelor intr-un mod cat mai profesional. Ce va oferim noi? Distractie, veselie, amintiri de neuitat, echipamente profesionale si nenumarate surprize! Serviciile noastre nu se adreseaza doar celor din capitala, cat si celor din provincie.

In ce constau mai exact serviciile pe care vi le oferim? Nici un eveniment organizat nu poate fi la fel. De aceea, serviciile noastre de divertisment sunt numeroase si diferite, ceea ce ne ofera posibilitatea sa personalizam fiecare eveniment. La aceste servicii se pot adauga cele de inchiriere echipamente profesionale.

Pentru ca evenimentele noastre sa fie o reusita de fiecare data, Trupa lui Biluta are parteneri si prieteni care contribuie la fericirea micilor petrecareti. Toata lumea se implica in organizarea evenimentelor cu daruire si profesionalism, motiv pentru care tot mai multi apeleaza la serviciile noastre. Pe langa aceste delicii, va punem la dispozitie diverse mascote animate care sa-i amuze pe cei mici, dar si o multime de echipamente electrice, tunuri de baloane sapun sau ateliere de creatie pentru copii. Putem organiza si petreceri cu karaoke, avand sonorizare profesionala si DJ, dar si multe alte petreceri tematice. Scopul acestor servicii este acela de a crea o atmosfera specifica copilariei, unde muzica, luminile, jucariile, mascotele si dulciurile atent selectate nu trebuie sa lipseasca.

Evenimente reusite alaturi de Trupa lui Biluta

Pe langa aceste delicii, va punem la dispozitie diverse mascote animate care sa-i amuze pe cei mici, dar si o multime de echipamente electrice, tunuri de baloane sapun sau ateliere de creatie pentru copii. Putem organiza si petreceri cu karaoke, avand sonorizare profesionala si DJ, dar si multe alte petreceri tematice. Scopul acestor servicii este acela de a crea o atmosfera specifica copilariei, unde muzica, luminile, jucariile, mascotele si dulciurile atent selectate nu trebuie sa lipseasca.

Ce servicii va ofera Trupa lui Biluta ?

Serviciile de divertisment pot fi de asemenea foarte diversificate, alegerea acestora fiind facuta in functie de varsta copiilor. Asadar, pentru ca nu toti copiii se joaca cu animatori costumati, noi avem grija sa organizam diverse concursuri, teatru, sesiuni de face-painting profesional, tatuaje, animatie comica etc. In acest fel, orice copil se va regasi in activitatile organizate, chiar daca varsta participantilor este destul de variata.

Siguranta nu constituie o problema la evenimentele organizate de Trupa lui Biluta, intrucat monitorizam indeaproape toate etapele, de la montarea si instalarea decorului, pana la testarea acestora. Lucram numai cu aparatura profesionala, indiferent ca este vorba despre masinute electrice, masini de fum greu, fantana de ciocolata, standuri vata de zahar, masini de popcorn etc.

Evenimentele sunt personalizate in functie de ocazia cu care sunt organizate ( zi de nastere, zi onomastica,evenimente corporate, petreceri cu diferite teme etc), dar si in functie de copii, adica fetite si baietei. Ne asiguram ca primim cat mai multe detalii cu privire la eveniment inca de la inceput, pentru ca serviciile noastre sa poata fi adaptate la cerintele clientului, cat si la cele ale participantilor. Acestea fiind spuse, va asteptam sa va convingeti de serviciile pe care le oferim cat si de tarifele oferite!

Shopping Cart
0
    Cere oferta
    Nimic adaugatInapoi
    Scroll to Top