Evenimente de Paste

Iepurasul vesel ajunge la toti copiii cu Trupa lui Biluta!

Iepurasul nu aduce doar primavara si oua frumos vopsite, ci si multe cadouri tuturor copiilor, in special celor care au fost cuminti. Bucuria micutilor la venirea iepurasului cu un cos plin de cadouri este unica, de aceea toate evenimentele de acest gen trebuie sarbatorite asa cum se cuvine. In plus, toti copiii iubesc iepurasii adevarati, dar si mascotele care reusesc sa-i distreze atat de tare.

Pentru cei care isi doresc sa le faca o surpriza nemaipomenita copiilor de Paste, Trupa lui Biluta va pune la dispozitie Iepurasul vesel si multi alti prieteni. Intreaga echipa va avea grija ca micutii sa se simta extraordinar de bine, distractia si cadourile fiind de nelipsit. Puteti opta pentru doi animatori la alegere, iar impreuna cu ei, alti angajati vor organiza jocuri si multe alte activitati pe placul copiilor. De la eveniment nu vor lispi baloanele modelate, face-painting-ul , muzica si desigur, tort si confeti.

Intregul eveniment se va desfasura pe durata a 1,5 h, iar in cazul in care doriti prelungirea acestuia, tariful se va stabili ulterior. Trupa lui Biluta este alcatuita din oameni profesionisti, care iubesc copiii si care stiu cum sa-i abordeze pentru a le fi pe plac. Astfel, evenimentul va fi unul de succes pentru toata lumea.

Cine este Iepurasul vesel?

Cu ocazia fiecarei sarbatorii, fie aceasta religioasa sau nu, sa oferi cadouri este un prilej nemaipomenit de fiecare data, mai ales cand vine vorba de copii. In ceea ce priveste traditia de iepurasului de Paste, se pare ca aceasta isi are radacinile in Germania si de acolo s-a raspandit pe teritoriul european. De ce vine tocmai iepurasul si nu un alt animal? Deoarece,acesta este simbolul primaverii si al bucuriei in foarte multe culturi, ceea ce il face cel mai potrivit pentru a vesti un nou sezon de primavara si pentru darui cadouri celor mici.

Traditie pagana sau nu, aceasta il aduce pe Iepurasul vesel, cel care are grija de toti copiii cuminti si ascultatori. Ce le aduce copiilor iepurasul? Pe langa oua rosii, pasca sau cozonac, acesta are grija sa-i rasfete pe cei mici cu nenumarate dulciuri, jucarii, jocuri sau alte surprize. De aceea, Trupa lui Biluta le da o mana de ajutor parintilor care doresc sa pastreze traditia venirii iepurasului de Paste si va pune la dispozitie o echipa de profesionsti.

Cu cine mai vine Iepurasul vesel?

Asadar, programul de divertisment include doi animatori la alegere, care pot fi: printesa, Cenusareasa, Alba ca Zapada, iepuras sau orice alt personaj indragit de cei mici. Se vor organiza tot felul de jocuri si concursuri, iar baloanele de sapun si cele modelate vor creea o atmosfera de poveste. Copiii isi vor putea desena ceea ce doresc datorita serviciului de face-painting profesional, vor gusta din deliciosul tort si se vor bucura de confeti. La sfarsit, Iepurasul vesel va darui fiecarui participant un cadou special.

Galerie foto