Fantana de ciocolata belgiana

Inchiriere fantana de ciocolata – un adevarat izvor de placere si fericire!

fantana-1

Fantana de ciocolata este alegerea ideala atunci cand vine vorba despre un eveniment elegant. Aceasta imparte savoare, iar invitatii vor fi incantati de aroma bogata a ciocolatei belgiene, ce poate fi consumata cu fructe proaspete. Desigur, fantana de ciocolata este preferata tuturor inclusiv la nunti, botezuri, restaurante, hoteluri, dineuri, corporatiilor etc.
Cum puteti intra in posesia unei fantani profesionale de ciocolata?

Nimic mai simplu! Trupa lui Biluta va pune la dispozitie o fantana de ciocolata profesionala Giles & Posner, care va face deliciul intregului eveniment. Aceasta va fi acompaniata de o multime de fructe proaspete, in functie de preferintele dumneavoastra, iar servirea se va face numai cu personal experimentat. Deoarece evenimentele pot varia de la caz la caz, noi va asiguram ca fantana de ciocolata va face fata oricarui numar de invitati, chiar si atunci cand acesta este destul de ridicat.

Astfel, puteti opta pentru fantani profesionale cu o capacitate foarte mare de productie a ciocolatei (15 kg ciocolata) destinate evenimentelor cu peste 500-600 de invitati sau puteti alege fantani profesionale de dimensiuni medii care sunt potrivite pentru petrecerile cu 100-150 de invitati. Desigur, petrecerile pentru copii sunt in general mai restranse, insa noi suntem deschisi colaborarilor de orice tip.

Fantana de ciocolata – un desert potrivit pentru oricine!

Cu siguranta multi dintre dumneavoastra ati avut ocazia sa incercati fantana de ciocolata, insa stiti cum functioneaza? La prima vedere, aceasta este asemanatoare cu un tort etajat, invaluit intr-o cascada de ciocolata lichida. Aceasta formeaza astfel o pelicula care acopera fructele invitatilor nerabdatori sa guste ciocolata belgiana, acestea fiind introduse sub valul de ciocolata cu ajutorul unor betisoare de bambus sau furculite special concepute. Insa, in spatele cascadei de ciocolata sta un mecanism alcatuit din trei parti.

Astfel, majoritatea fantanilor de ciocolata sunt alcatuite dintr-o unitate de baza, un cilindru cu spirala si un sistem de discuri. Ciocolata poate fi topita inainte de a fi pusa in fantana sau se poate topi in vasul fantanii, insa va dura mai mult. Prima varianta implica pregatirea ciocolatei separat, pana cand aceasta este topita si poate fi depozitata in vasul special al fantanii. De aici, ciocolata va fi preluata de catre cilindru, care va impinge ciocolata la suprafata si va crea efectul de cascada. Prin urmare, principiul care sta la baza acestei inventii minune este destul de simplu.

fantana-3

Trupa lui Biluta te intampina la evenimente cu fantana de ciocolata profesionala!

Iata ca ati aflat si cum functioneaza o fantana de ciocolata profesionala, informatie utila mai ales in cazul in care veti fi intrebati de cei mici, copiii fiind incantati sa descopere lucruri noi. Pe langa acest lucru, va reamintim ca va punem la dispozitie fantana de ciocolata pentru evenimente mici dar si foarte mari. Ciocolata belgiana speciala pentru fantani profesionale vine insotita de certificat de conformitate si este de o calitate superioara. Va asteptam!

Galerie foto