Food Office

Food Office - o noua experienta culinara de fiecare data

Daca firma ta nu dispune de o cantina sau daca in apropiere nu exista nici o sala de mese, te-ai intrebat vreodata ce mananca angajatii tai si cum isi pastreaza doza de energie pentru a da randament? Dar cum reusesti ca evenimentul tau sa fie pe pusa masa si de fiecare data potrivit tematicii si motivului pentru care a fost convocat?

Daca ti-ai pus intrebarile acestea, inseamna ca aceste probleme exista si cauti o solutie. Trupa lui Biluta solutioneaza aceasta problema prin oferirea unui serviciu de food office delivery atat pentru comenzile zilnice de la pranz, cat si pentru evenimentele corporate organizate. Prin serviciul de food office, grija unui meniu complet, diversificat dar si proaspat in acelasi timp sta in mainele serviciului de catering livrat in cele mai bune conditii. Simplu si rapid, vei avea evenimente cu senzatii culinare memorabile.

Livram cea mai buna experienta de food office

Colaborarea noastra cu restaurante si bucatarii de top la nivel local ne ajuta sa livram de fiecare data o noua experienta culinara si gustoasa. Cele mai gustoase preparate si snacks-uri zilnice sunt aduse in cele mai bune conditii, pentru ca tu sa te bucuri de mancare proaspat gatita si livrata. Chiar daca faci o comanda online sau deja lucrezi cu echipa noastra, planificarea meselor si gustarilor este mai simpla si usoara cu serviciul de food office delivery. Nu mai astepti la cozi. Nu te mai complici. Doar comanzi simplu si rapid.

Un meniu complet de beneficii culinare cu food office delivery

  • Mancare gata si livrata la timp
  • Diversitate culinara – picant sau dulce / meniu complet sau snacksuri
  • Flexibilitate in ceea ce priveste plata
  • Mancare proaspat preparata si delicioasa
fresh-food

Usurinta in a comanda rapid si eficient food office pentru fiecare eveniment

Conferinte, meeting-uri, training-uri, aniversari, seri tarzii si weekend-uri la birou, team building-uri, mic dejun, pranz sau cina.

Indiferent daca numarul participantilor este mai mare sau mai mic, cu siguranta vei aprecia facilitatea cu care reusim sa ajungem in compania ta la fiecare eveniment. Ne ocupam de fiecare detaliu si de fiecare cerinta, astfel incat, fiecare eveniment organizat sa indeplineasca cele mai exigente criterii in ceea ce priveste partea de catering.

Trupa lui Biluta iti ofera o experienta culinara si organizatorica uimitoare cu serviciul food office. Fiecare eveniment este important si fiecare detaliu conteaza, astfel incat fiecare invitat si fiecare angajat sa fie multumit. Experienta noastra in organizare de evenimente, ne recomanda drept un catalizator al celor mai potrivite meniuri, pentru fiecare tip de eveniment. In functie de bugetul de care dispui si in functie de tematica evenimentului, vei avea parte de o lista completa de variante de mendiuri.