Fotograf profesionist la evenimente

Fotograf profesionist pentru evenimente diverse !

Fotografiile reprezinta franturi de viata, capturate pentru totdeauna, acestea fiind cele mai frumoase amintiri din viata oricarei persoane. Trupa lui Biluta doreste sa fie alaturi de dumneavoastra in cele mai frumoase momente cu un fotograf profesionist, care sa surprinda imagini de neuitat pe toata durata evenimentului. Numarul fotografiilor este nelimitat,
iar acestea vor fi prelucrate profesional de catre specialistii nostri, in cel mai scurt timp posibil.

Oferta noastra se adreseaza atat celor care organizeaza o petrecere pentru copii, cat si celor care se pregatesc pentru nunta, cununie civila, cununie religioasa, sau botez. Astfel, am creat niste pachete speciale si deosebit de avantajoase, dintre care  veti putea alege serviciile ce corespund cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Indiferent de natura evenimentului, implicarea fotografilor si profesionalismul acestora este la fel, astfel ca rezultatele sunt pe masura de fiecare data.

photographer-3

Livrarea fotografiilor se face pe un suport digital (DVD) si este posibila in cel mult doua saptamani de la desfasurarea evenimentului. Desigur, in cazul in care doriti, acestea pot fi integrate intr-un album foto personalizat, pe care sa-l pastrati cu drag. In ceea ce priveste tariful serviciilor noastre, acesta va fi stabilit in functie de complexitatea solicitarilor pe care le primim de la dumneavoastra.

Fotograf profesionist – descopera pachetele noastre speciale!

photographer

Dupa cum am mentionat deja, noi va punem la dispozitie trei pachete special concepute pentru a satisface chiar si cele mai exigente dorinte. Asadar, puteti opta pentru oricare din cele 3 optiuni: pachet fotografii petreceri copii, pachet fotografii botez sau pachet fotografii extins, cununie civila si  cununie religioasa.

In cazul petrecerilor pentru copii, un fotograf profesionist se va deplasa la eveniment si va avea grija sa surpinda cele mai importante momente. In ceea ce priveste botezul, sedinta foto va avea loc acasa la copil inainte de ceremonia religioasa, dupa care va continua la biserica si la restaurant.

Ultima oferta inlcude tot un fotograf pe toata durata evenimentului, care va surpinde momentele cheie de la cununia civila si cea religioasa. Mai exact, sedinta foto va avea loc acasa, la primarie, in parc sau orice alta locatie si la restaurant. In cazul cununiei religioase, oferta este aceeasi. Toate cele trei pachetele contin un numar nelimitat de fotografii, dar si cateva  servicii optionale.

La cererea clientului, exista posibilitatea de a printa fotografiile de grup cu invitatii chiar in ziua evenimentului, solicitarea unui album foto personalizat, dar si a altor accesorii personalizate, precum: tricouri, cani, sepci, ceasuri de perete, farfurii, pahare, lenjerii etc, acestea fiind cadoul ideal pentru ocazii speciale.

De ce sa alegeti un fotograf profesionist?

Timpul nu sta in loc, iar evenimentele si intamplarile mari din viata dumneavoastra nu se mai intorc pentru a fi fotografiate inca o data. De aceea, Trupa lui Biluta va recomanda un fotograf profesionist, capabil sa surpinda cele mai inedite momente, in situatii pline de emotii, distractie si veselie. Credem in serviciile de calitate, motiv pentru care facem tot ce ne sta in putere pentru a satisface toti clientii nostri.

Galerie foto