Fresh fruits&Food Office

Fresh Fruit&Food Office– servicii destinate exclusiv clientilor corporate!

Compania dumneavoastra se pregateste de organizarea unui eveniment important la care vor participa persoane importante? Trupa lui Biluta doreste sa va dea o mana de ajutor si va intampina cu serviciul fresh and food corner office. Mai precis, o echipa se va ocupa de livrarea cantitatilor necesare de fructe proaspete, dar si  mancare pregatita de catre cei mai iscusiti bucatari.

In cazul in care aveti nevoie de personal pentru servirea invitatilor, Trupa lui Biluta va poate pune la dispozitie un host al corner-ului ce va avea grija ca toata lumea sa primeasca ceea ce isi doreste de pe platourile cu mancare. Calitatea serviciilor noastre este garantata atat prin selectia deosebita care se impune in ceea ce priveste fructele si bufetul evenimentelor, cat si prin seriozitatea si profesionalismul celor care servesc invitatii.

Tarifele sunt stabilite in functie de cantitatile si gramajele necesare, ofertele noastre fiind foarte generoase. Totul este livrat la timp, iar in cazul in care aveti nevoie de recomandari privind organizarea acestui fresh and food corner, angajatii va stau oricand la dispozitie. Asadar, ne putem ocupa si de logistica acestor evenimente deosebite.

IMPORTANT: Transportul fructelor si al produselor perisabile se face numai cu masini frigorifice speciale, acesta fiind un criteriu foarte important pentru prospetimea produselor.

Fresh and Food corner Office – o solutie eficienta pentru orice eveniment!

Firmele care ofera servicii de  livrare mancare, bauturi, fructe si alte produse alimentare destinate petrecerilor si evenimentelor sunt numeroase. Trupa lui Biluta se distinge prin atentie la detalii si preparate culinare gatite cu pasiune, pentru ca invitatii  sa se delecteze cu  tot ceea ce se afla frumos asezat pe platouri.

Printre altele, fresh and food corner este alcatuit dintr-un bufet cu fructe de sezon intregi. In functie de anotimp, veti putea alege dintre portocale, banane, struguri, pere, mere, kiwi , dar si capsuni, caise, cirese, piersici, prune, nectarine, pepene etc. Respectand aparitia fructelor in functie de sezon, ne asiguram ca acestea sunt proaspete mereu.

In ceea ce priveste bufetul cu preparate culinare, puteti opta pentru o gama larga de specialitati, incepand cu salate si alte meniuri vegetariene, pana la tartine, preparate de tipul finger-food, deserturi si multe altele. In momentul in care ne contactati, echipa noastra va prezinta ofertele standard care alcatuiesc fresh and food corner, la care se adauga si posibilitatea de personalizare a meniurilor si bufetului pe care il doriti.

De ce sa alegeti fresh and food corner de la Trupa lui Biluta?

Cu o experienta vasta in organizarea evenimentelor corporate, echipa noastra reuseste de fiecare data sa va surprinda cu servicii de calitate superioara si prompte. Astfel, ne-am propus sa va oferim acest fresh and food corner din dorinta de a ne asigura ca toti invitatii vor avea parte de o experienta gastronomica deosebita, pe masura evenimentului organizat de catre compania dumneavoastra. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Galerie foto