Fresh Fruits Office

Fresh Fruits Office - doza de prospetime si vitalitate

Pentru ca sustinem stilul de viata sanatos si credem cu tarie ca un mar pe zi chiar tine doctorul la distanta, echipa noastra este aproape de tine si de angajatii tai cu serviciul de fresh fruits office. Un astfel de serviciu este ideal pentru programul zilnic/saptamanal la birou sau pentru evenimentele corporate organizate in interiorul sau exteriorul firmei.

Gasirea echilibrului in ceea ce priveste munca si sanatatea poate sa fie o adevarata provocare pentru multi dintre angajati, care din cauza starii de stres de la munca uita sa aiba grija de propria stare de sanatate. Serviciul de livrare fructe proaspete la birou este la indemana fiecarei organizatii, fiecare angajat putand sa se bucure de o doza de vitalitate si energie chiar si in zilele aglomerate.

Beneficiile unui program de Fresh Fruits Office in firma ta

Conceptul de fresh fruits office s-a raspandit foarte repede si in Romania, fiind in special apreciat de multinationale, in ideea de a oferi un beneficiu de fidelizare a angajatilor si un bun instrument in programul de recrutare – acesta fiind si un bun criteriu de alegere a unui candidat. De asemenea, acesta este un punct de atractie colorat si energizant la orice eveniment organizat.

Este clar ca impactul acestei initiative, de cele mai multe ori luata de departamentul de HR, este unul pozitiv si va aduce foarte multe beneficii. Plus ca, adaugarea unui astfel de program de fresh fruits office la orarul de lucru, este o metoda de a aduce zambete delicioase angajatilor.

  • Oferi un beneficiu angajatilor si candidatilor -> un bun criteriu in alegerea job-ului dar si a fidelizarii angajatilor
  • Motivezi si satisfaci angajatii –> imbunatatirea relatiei sociale dintre angajati
  • Promovezi conceptul de healty lifestyle –> contribuie la sanatatea angajatilor
  • Imbunatatesti imaginea si reputatia companiei –> promovarea unei firme adepte unui mediu de lucru sanatos atat in randul angajatilor cat si persoanelor exetioare, prin intermediul evenimentelor
  • Cresti productivitatea si eficienta angajatilor –> sporirea capacitatii de concentrare a angajatilor si reducerea pauzele inutile
fresh-fruits

De ce sa apelezi la o firma cu servicii de Fresh Fruits Office

Am dezvoltat acest serviciu, in ideea a contribui la educarea societatii si cu precadere a angajatorilor, asupra consumului de alimente naturale si fara conservanti. Suntem atenti cu privire la alegerea celor mai bune si proaspete fructe de pe piata, care sa serveasca drept doza de energie a fiecarui angajat din firma ta.

Selectionam cu atentie fiecare fruct si oferim diversitate in cosul livrat. Prospetime, arome si culori sunt cele mai de pret caracteristici ale fiecarui fruct atunci cand il selectam, care va indulci fiecare zi, fiecare pauza de la munca a fiecarui angajat, si la fiecare eveniment pregatit. Punem la dispozitie un serviciu de livrare a fructelor chiar la firma ta, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi si sa pierzi timpul cautand cele mai proaspete fructe. Suntem mereu conectati cu clientii nostri si le livram regulat, in functie de orarul fiecarui angajat, doza de energie si vitalitate.

Aprovizionam in fiecare zi cosul cu cele mai proaspete fructe si le transportam in masini frigorifice speciale care sa le mentina aspectul si gustul natural al acestora. Alegerea ta consta in alegerea noastra! Fie ca vrei sa iti organizam un bufet frumos aranjat la un eveniment, fie ca vrei sa le introduci un astfel de program angajatilor tai, Trupa lui Biluta iti ofera servicii de calitate si un personal capabil sa satisfaca cerintele organizatorice.