Inchiriere mascote pentru copii

Mascote de inchiriat – bucuria copiilor la petreceri!

Mickey, faimosul soricel a devenit de-a lungul timpului mascota cea mai iubita de cei mici si a dat startul unei intregi generatii de personaje animate. Mascotele sunt adevarate simboluri ale copilariei, nu doar pentru cei mici, cat si pentru cei mari. De aceea, intalnirea cu mascotele este plina de entuziasm si bucurie mai ales pentru copii, indiferent de situatia in care acestea isi fac aparitia.

Astfel, Trupa lui Biluta va pune la dispozitie cele mai cunoscute mascote, acestea fiind potrivite pentru animarea copiilor, impartirea de flyere, fotografii amuzante de grup si multe alte activitati. Mascotele animate sunt destinate utilizarii de catre animatori profesionisti, intrucat nu oricine poate rezista un interval mai lung de 40 de minute cu aceste costume, mai ales atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate.

Tarifele de inchiriere a mascotelor variaza in functie de numarul de ore si numarul mascotelor pe care il solicitati. Ce mascote va asteapta? Ei bine, veti putea apela la ajutorul lui Mickey, Coyotul Zapacit, Martinica, Iepurila, Monkey, Pinky, Tommy si Jerry, Clownul, Elefantul sau Ursu’ Brun. In aceasta formatie va asteapta cele mai cunoscute personaje din lumea plina de magie si culoare a desenului animat.

disney

Organizeaza surprize de neuitat cu mascote Disney!

mascote disney copii

Indiferent ca este vorba despre o aniversare, o petrecere, o serbare sau orice alt eveniment destinat copiilor, mascotele Disney nu pot sa lipseasca de pe lista invitatiilor. Acestea vor avea grija sa atraga atentia tuturor copiilor, sa-i faca sa rada si sa se distreze, sa danseze, sa faca fotografii impreuna , dar si multe alte activitati antrenante. Asadar, orice petrecere va fi una desprinsa din cartile cu povesti, in care finalul va fi mereu unul fericit.

Aceste mascote animate pot fi inchiriate pentru evenimentele destinate copiilor intre 2 si 4 ani, sau chiar 7-10 ani. Cu ajutorul unor amatori profesionisti, mascotele vor prinde viata si vor reusi sa le intre in gratii prichindeilor, indiferent de varsta acestora. Pe de alta parte, mascotele pot fi metoda ideala de promovare a unui eveniment, intrucat ele se pot plimba pe strada si pot imparti fluturasi trecatorilor. Caci, cine ar putea sa refuze un pliant oferit de aceste mascote simpatice? Cu siguranta nimeni!

Inchiriaza mascote Disney pentru evenimente destinate copiilor!

Trupa lui Biluta face tot posibilul pentru ca lumea minunata a copiilor sa fie perfecta. Astfel, unul dintre serviciile noastre consta in oferirea spre inchiriere a mascotelor animate, un sprijin de nadejde pentru petreceri, aniversari si alte ocazii speciale la care participa copii. Indiferent de preferintele dumneavoastra, puteti inchiria pentru cateva ore personajul dorit, aceste mascote animate fiind mereu la dispozitia clientilor nostri.

Galerie foto