Inchiriere masini de baloane sapun

Super distractie cu tunul de facut baloane ''Bublle Monster''

Copiii adora baloanele de sapun si s-ar juca mereu cu acestea, cat ar fi ziua de lunga. In plus, pentru ca cei mici sa se bucure pe deplin de farmecul acestora, o masina speciala care produce baloane de sapun este cel mai inedit cadou pe care il puteti face la o petrecere. Sute de balonase in culorile curcubeului vor pluti pretutindeni, iar decorul petrecerii va fi unul deosebit.

Asadar, daca v-ati hotarat sa va surprindeti copiii si prietenii acestuia cu momente inedite in timplul petrecerii, Trupa lui Biluta va sta la dispozitie cu masini baloane sapun pentru petreceri copii, dar nu numai. Cu aceste echipamente performante, orice eveniment poate fi transformat intr-unul memorabil cu mare usurinta. Tunul profesional de facut baloane de sapun „ Bubble Monster” sau masina electrica baloane de sapun cu stativ tip trepied pot fi inchiriate atata timp cat aveti nevoie de acestea.

Echipamentele sunt insotite si de solutia speciala care contribuie la formarea baloanelor, astfel ca nu veti avea nicio grija. Capacitatea de a produce baloane este mare, aceste aparate fiind solutia perfecta pentru a beneficia de baloane de sapun pana la 2 ore. Copiii vor fi incantati de atmosfera creata cu ajutorul balonaselor, petrecerea fiind una de neuitat.

bubble-monster

Masini baloane sapun pentru petreceri de neuitat!

Cu siguranta va aduceti aminte de baloanele de sapun pe care le faceati atunci cand erati mici. Acum, le puteti oferi aceeasi bucurie si copiilor dumneavoastra, cu ajutorul unor masini baloane sapun performante, care reusesc sa creeze un decor inedit. Desigur, baloanele de sapun sunt potrivite pentru orice eveniment special, mai ales pentru nunti, aniversari , botezuri etc. Cu toate acestea, doar copiii vor aprecia cu adevarat aceste baloane cu reflexii de curcubeu, ele fiind o adevarata distractie.

Cum functioneaza aceste masini baloane sapun? Aceste aparate sunt niste constructii cat se poate de simple si au la baza patru parti principale. Componenta care are cele mai mari dimensiuni este recipientul in care se pune lichidul de sapun. Apoi, aparatul este alcatuit dintr-un disc cu palete gaurite si un motoras, acesta avand in rol foarte important. Ce se intampla mai departe? Ei bine, ventilatorul sufla aer prin acel disc, ceea ce va duce ca in timpul rotirii, o parte din acesta sa se scufunde in lichidul special de facut baloane.

Prin urmare, aceste mici componente pot face minuni pentru orice petrecere de copii, efectul lor fiind unul garantat. Aparatele nu emit noxe care ar putea sa afecteze sanatatea celor mici, nu se supraincalzesc si sunt extrem de silentioase si economice.

cadouri personalizate

Inchiriaza masini baloane sapun si da un stil aparte petrecerii!

Trupa lui Biluta va pune la dispozitie tunuri de facut baloane sapun care pot transforma evenimentul intr-unul special si plin de originalitate. Distanta de aruncare a baloanelor este de 10-15 m, solutia folosita este fabricata in Germania, iar numarul de baloane produs pe minut este de 6000. Baloanele de diferite dimensiuni, frumos colorate si foarte stralucitoare in lumina reflectoarelor vor oferi magie si foarte multa distractie pentru cei mici, dar si pentru cei mari deopotriva!

Galerie foto