Inchiriere Mos Craciun

Inchiriaza Mos Craciun

Inca din luna noiembrie, copiii din toate colturile lumii se pregatesc sa ii scrie lui Mos Craciun pentru a fi siguri ca si anul acesta vor primi cadourile mult dorite. Intalnirea cu Mos Craciun este magica si nu trebuie sa lipseasca de la nicio petrecere sau eveniment. De aceea, Trupa lui Biluta va ofera servicii de inchiriere Mos Craciun, pentru ca toata lumea sa se bucure de sarbatorile de iarna alaturi de familie si cei dragi.

Toti copiii isi doresc sa-l aiba ca invitat pe Mos Craciun in seara de Ajun, bucuria si emotiile micutilor fiind o amintire de nepretuit. De aceea, daca vreti ca Mosul sa ajunga la petrecerea firmei dumneavoastra, la serbari, la dumneavoastra acasa sau la orice alt eveniment, nu mai stati pe ganduri si inchiriati un Mos Craciun! Tolba Mosului va fi plina de cadouri, astfel ca veti petrece alaturi de el un Craciun mai frumos ca in basme.

Mosul vine tocmai din Laponia, cu sania ticsita de cadouri, trasa de cei mai sprinteni reni. El strabate orase din toata lumea, strazi pline de omat si se grabeste sa ajunga la toti copiii cuminti. Asadar, pentru a va asigura ca va ajunge si in caminul dumneavoastra, pregatiti din timp hornul si luati legatura cu Trupa lui Biluta.

sadasd

Inchiriaza Mos Craciun pentru acasa, serbari sau petreceri corporate!

Chiar daca parintii nostri obisnuiau sa il imbrace pe vecinul in Mos Craciun, iata ca lucrurile s-au schimbat si puteti apela la servicii de specialitate. Acum puteti inchiria un Mos Craciun, dornic sa asculte poeziile micutilor, dar si sa manance fursecurile pregatite in cinstea venirii sale. Trupa lui Biluta va pune la dispozitie un Mos Craciun cald, bland si foarte priceput in discutiile cu cei mici, astfel ca va sti exact cine a facut nazbatii si cine a fost cuminte.

Din cele mai vechi timpuri, Mos Craciun nu lipseste niciodata de la serbarile organizate in scoli, gradinite sau la corporatii. Copiii se pregatesc intens pentru ca Mosul sa fie primit cu cele mai frumoase poezii si colinde, fiind tare nerabdatori sa vada ce se ascunde in tolba mare si grea a batranului Mos. Drept rasplata, Mosul le ofera ce are el mai bun, veselia copiilor fiind momentul preferat al intregului eveniment.

mos craciun

Dar adultii? Ei nu merita cadouri de la Mos Craciun? Ei bine, Mosul nu uita pe nimeni, indiferent ca este mic sau mare. De aceea, Mos Craciun va fi prezent si la petrecerile corporate, acolo unde toata lumea redevine copil si se bucura de bradul impodobit si cadourile de sub acesta, cozonacul cald si desigur…pletele dalbe ale Mosului. Pentru cei mai cuminti, Mosul poate fi insotit de ajutoarele sale de nadejde, spiridusii sau craciunitele.

Inchiriaza Mos Craciun pentru un Ajun magic!

In fiecare an, legenda lui Mos Craciun prinde viata in caminele celor care il asteapta cu nerabdare. Trupa lui Biluta doreste sa ofere micutilor clipe de neuitat alaturi de Mos Craciun, astfel ca va ofera cele mai bune servicii de inchiriere Mos Craciun. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!