Sonorizare profesionala cu DJ

Inchiriere sonorizare profesionala la cele mai bune preturi!

Trupa lui Biluta va ofera servicii de inchiriere sonorizare profesionala  pentru ca orice eveniment sa fie unul de neuitat. Muzica buna si distractia fac reusita oricarei petreceri, iar noi dorim sa fim alaturi de dumneavoastra nu doar cu solutiile tehnice necesare, ci si cu DJ profesionisti.  Indiferent ca este vorba de o petrecere pentru copii sau un eveniment pentru cei mari, noi stam oricand la dispozitia dumneavoastra.

Pentru ca momentele fericite trebuie sarbatorite , muzica si sonorizarea de exceptie sunt principalul factor cheie pentru o petrecere de succes. Astfel noi va oferim spre inchiriere un sistem complet si performant, alcatuit din boxe profesionale, microfoane cu stativ si wireless, mixer profesional, amplificatoare si un laptop special.

sunte-2

Inchiriere sonorizare profesionala – avantaje

sunet-3

De ce este mai bine sa inchiriati un sistem de sonorizare decat sa-l utilizati pe cel pe care il aveti acasa? In cazul in care ati decis sa organizati o mare petrecere chiar la dumneavoastra acasa, sau in orice alta locatie, muzica este un dintre principalele probleme. De aceea, pentru a gestiona cat mai simplu situatia, noi va recomandam varianta de inchiriere sonorizare profesioanala. Astfel, nu mai trebuie decat sa va ocupati de playlist, iar de restul vor avea grija specialistii nostri.

Desigur, in cazul in care doriti ca atmosfera sa fie cu adevarat incendiara, un DJ poate veni la evenimentul dumneavoastra. Acesta selecteaza muzica in functie de tematica fiecarei petreceri si muzica buna va rasuna pe tot parcursul evenimentului. Cam asa arata imaginea unei petreceri atunci cand alegi sa colaborezi cu profesionisti, persoane dedicate si pasionate de muzica si organizare de evenimente.

Alegeti inchiriere sonorizare profesionala si Trupa lui Biluta va rasplateste!

Cu ce va rasplatim daca alegeti serviciul de inchiriere sonorizare profesionala? Cu voie buna, distractie, dar mai ales un playlist de neuitat, care va tine lumea pe ringul de dans pe tot parcursul evenimentului. Pentru decizii inspirate, alegeti sa colaborati cu oameni ce va pot garanta indeplinirea unor cerinte exigente. Trupa lui Biluta are experienta necesara, dar si pasiunea pentru ceea ce inseamna muzica si sonorizare, indiferent de natura evenimentului.

  • Detalii – sonorizare profesionala
  • Boxe eminence SUA – 1300 w
  • Microfoane wireless profesionale marca SHURE
  • Mixer profesional YAMAHA
  • Laptop profesional HP
  • Preturi – sonorizare profesionala
  • Pentru o durata de 3h: 400 Lei fara TVA
  • Pentru o durata de 4h: 450 Lei fara TVA
  • Pentru o durata de 5h: 550 Lei fara TVA

Galerie foto