Inchiriere standuri profesionale vata de zahar

Standuri vata de zahar – amintirea unei copilarii dulci!

Toti copiii au crescut cu vata de zahar, astfel ca acest mic deliciu nu poate fi inlocuit cu nimic altceva. Se poate spune ca, dintre toate dulciurile pe care le-am consumat si le cunoastem, vata de zahar este cea mai populara. Aceasta este intalnita pretutindeni, de la spectacole de circ, la targuri sau chiar la vanzatorii ambulanti din parcuri si de pe strazi. Si desigur, trebuie sa recunoastem ca vata de zahar este preferata tuturor, atat celor mici, cat si celor mari.

Indiferent ca este vara sau iarna, vata de zahar poate fi consumata oricand. Asadar, cum poate lipsi acest ingredient magic de la petreceri? Pentru a ne asigura ca acest lucru nu se intampla, echipa noastra va pune la dispozitie o gama de peste 10 standuri profesionale de facut vata de zahar, care sa satisfaca dorintele tuturor. Acest desert este simbolul distractiei alaturi de prieteni, motiv pentru care vata de zahar este un must have pentru orice petrecere.

Asadar, Trupa lui Biluta va ofera echipamente profesionale, dar si consumabile de cea mai buna calitate. In plus, fiecare stand este insotit de catre operatori cu experienta, ce se pot deghiza la cererea dumneavoastra.

stand vata de zahar

Masina vata de zahar – magia unui desert pufos

stand vata de zahar

Ori de cate ori zariti un copil cu vata de zahar in mana, veti observa si fascinatia acestuia. Gogoloiul imens de vata care invaluie acel betisor subtire si lung este magie pentru cei mici. desigur, pe langa aspectul deosebit, gustul nu este deloc mai prejos. Aroma simpla si mireasma imbietoare fac din vata de zahar un desert caruia nu-i putem rezista. In plus, un ghem de zahar ia nastere numai din 30 g de zahar, prin urmare este si un desert foarte accesibil.

Desigur, continutul ridicat de zahar ne obliga sa acordam atentie consumului de vata de zahar, mai ales in cazul copiilor. Insa, la orice petrecere exista cateva reguli, iar regula va spune ca niciun copil nu are voie sa manance mai mult de o portie de vata de zahar. Aceste masini profesionale dau nastere unor adevarate opere de arta, vata de zahar traditionala pe care o cunoastem cu totii, fiind doar o amintire. In prezent, vata este colorata si poate lua chiar diverse forme, spre incantarea si fascinatia celor mici. Asadar, haideti sa le oferim adevarata bucurie a copilariei celor mici si sa accesorizam petrecerea cu o masina vata de zahar care va face minuni.

Trupa lui Biluta va asteapta cu masina vata de zahar profesionala!

Detinem 10 standuri de vata de zahar, toate fiind extrem de avansate, rezultatele fiind vizibil satisfacatoare pentru toata lumea. Oferta noastra de inchiriere include nu doar masina vata de zahar, ci si materia prima de calitate cat si operatori specializati pentru servire. Desigur, in cazul in care inchiriati mai multe masini/standuri vata de zahar sau le inchiriati pentru mai multe ore, veti beneficia de un discount.

Inchiriere stand vata de zahar:  400 Lei fara Tva/2h
Ora suplimentara: 130 Lei fara Tva
In aceste tarife aveti inclusa materia prima cat si operator servire/stand

Galerie foto