Karaoke petrecere pentru copii

Karaoke pentru petreceri – pentru toti copiii cu talente ascunse!

Evenimentele pot fi organizate in nenumarate feluri, muzica, jocurile si animatorii fiind succesul oricarei petreceri. Serile de karaoke sunt ideale pentru toti cei talentati, indiferent de varsta. Fiecare poate interpreta cele mai cunoscute melodii romanesti si straine, microfoanele fiind suficiente pentru toata lumea. Chiar si cei mai timizi vor avea curajul sa cante alaturi de prietenii lor, distractia fiind astfel garantata.

Asadar, pregatiti-va de o petrecere plina de muzica buna, intrucat Trupa lui Biluta va pune la dispozitie instrumentele necesare de karaoke. Sistemul de Karaoke poate fi inchiriat impreuna cu un DJ pentru mai multe ore, in functie de preferintele dumneavoastra. Acest sistem este alcatuit din microfoane wireless profesionale, sonorizare profesionala , un ecran de protectie tripod si desigur un playlist atent conceput, personalizat in functie de fiecare eveniment.

Tarifele de inchiriere variaza in functie de numarul pentru care se solicita sistemul de karaoke, iar atunci cand intervalul este mai mare de 6 ore, tariful este negociabil. De asemenea, pentru ca toti invitatii sa poata participa activ la petrecerea de karaoke, se pot aduce mai multe microfoane, fara alte costuri suplimentare. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati din timp.

IMG_25542

De ce sa alegeti un sistem de karaoke pentru petreceri?

IMG_2554

Pentru a fi siguri ca cei mici se vor auzi perfect si momentele muzicale nu vor fi stricate din cauza unor defectiuni tehnice, trebuie sa va asigurati ca sistemul de karaoke pentru petreceri este unul profesional, potrivit atat pentru amatori, cat si pentru vocile cu adevarat bune. Trupa lui Biluta stie exact ceea ce trebuie inclus intr-un sistem de karaoke, iar DJ-ul profesionist va avea grija ca microfoanele sa functioneze, sonorizarea sa fie excelenta, iar proiectia versurilor sa fie cat mai vizibila pentru toti prichindeii.

Desigur, alaturi de copii sunt invitati si parintii talentati, cele mai reusite petreceri fiind cele cu multi invitati. Pentru a le atrage atentia celor mici si mai mult, puteti organiza un concurs cu premii, pentru cei care isi aleg cele mai frumoase melodii si le interpreteaza in mod deosebit. In plus, toti participantii la concurs vor fi premiati cu dulciuri, jucarii si alte surprize. In acest mod, toata lumea va dansa si va canta, mai ales cand exista premii la bataie.

Orice petrecere reusita are spate o echipa de profesionisti care se ocupa de fiecare detaliu, mai ales atunci cand vine vorba de karaoke. De aceea, un DJ cu experienta vasta in karaoke pentru petreceri copii este conditia obligatorie pentru ca toata lumea sa se simta bine. Acesta stie exact care sunt cantecele preferate ale copiilor, dar si ale bunicilor sau parintilor, poftiti atat pe ringul de dans, cat si pe scena.

Pentru distractie maxima, alege karaoke pentru petreceri de la Trupa lui Biluta!

Copilul dumneavoastra isi doreste o petrecere cu karaoke? Nimic mai simplu! Trupa lui Biluta va ofera spre inchiriere sisteme performante de karaoke pentru petreceri, alaturi de toate accesoriile necesare pentru ca toti invitatii sa se simta bine si chiar un DJ care sa faca atmosfera.

Galerie foto