Karturi pentru copii

Karturi pentru copii cu pedale – distractie, adrenalina si siguranta!

Karturile pentru copii sunt din ce in ce mai populare in randul copiilor, acestea fiind accesibile pentru toti copiii. Ele sunt ideale pentru petrecerea timpului in aer liber in parc sau in orice alta locatie in care se poate circula cu acestea. Trupa lui Biluta va pune la dispozitie o gama variata de karturi pentru copii cu pedale, sigure, fiabile si foarte rezistente. Acestea il vor face pe micutul dumneavoastra sa se simta ca un adevarat pilot de curse, iar dumneavoastra il veti putea sustine si incuraja de la distanta.

Aceste karturi au scaun reglabil, ergonomic si un volan sport, foarte usor de manevrat. De asemenea, acestea sunt prevazute cu frana de mana, rotile sunt din materiale foarte rezistente si sunt acoperite cu un strat de cauciuc, care le asigura o rulare silentioasa. Cadrul de metal este robust, iar acesta este vopsit in culori vii, specifice varstei celor mici. In functie de varsta copiilor, dimensiunile acestora pot varia, la fel si greutatea admisa de fiecare model.

Sunt usoare si rapide, astfel ca micutii se vor bucura de o frumoasa experienta, pe care vor dori cu siguranta sa o repete. Spre deosebire de biciclete sau triciclete, aceste karturi au 4 roti, ceea ce le ofera si mai multa stabilitate atunci ca ruleaza. Ele pot fi inchiriate pentru o anumita perioada de timp, in functie de preferintele dumneavoastra.

Karturi pentru copii cu pedale – avantaje

Pe langa distractie, aceste karturi pentru copii cu pedale pot aduce si multe alte benficii. In primul rand, acestea pot fi folosite de catre copii incepand cu varsta de 3 ani, acestea fiind potrivite pentru amatorii de curse de viteza de toate varstele. Unul dintre avantaje este faptul ca pot fi utilizate atat de catre baieti, cat si de fete, importanta fiind pasiunea si dorinta de a conduce.

Al doilea avantaj consta in faptul ca ele ajuta la dezvoltarea coordonarii mana-ochi, dar si la exersarea si stimularea orientarii in spatiu. Prin urmare, micutii se vor antrena din timp pentru a deveni cei mai buni soferi . Scaunele sunt ergonomice, astfel ca spatele micutilor nu este afectat, indiferent de timpul petrecut cu aceste karturi.

Si desigur, stabilitatea acestora este unul dintre marile avantaje, aceste karturi pentru copii cu pedale fiind cea mai buna alegere. Rotile confera siguranta chiar si la intoarceri, denivelari sau alte obstacole, posibilitatea ca acestea sa se rastoarne fiind foarte mica. Avand in vedere ca cei mici sunt supravegheati, nu exista riscuri mari de accidentare.

Alege karturi pentru copii cu pedale de la Trupa lui Biluta!

Copilul dumneavoastra viseaza sa devina pilot de curse? Trupa lui Biluta va pune la dispozitie karturi pentru copii cu pedale, ideale pentru micutii care s-au indragostiti de volan de la varste foarte mici. Acestea sunt sigure, rezistente si se afla intr-o stare foarte buna, astfel micutii vor fi incantati de aceasta experienta traita la volan!

Galerie foto