Kids Corner

Kid’s corner – distractie maxima pentru copii, relaxare pentru parinti!

Orice parinte isi doreste pentru copilul sau ceea ce este mai bun, mai sanatos si mai sigur. Atunci cand vine vorba de petreceri si distractie, parintii depun foarte multe eforturi pentru ca prichindeilor sa nu le lipseasca nimic. Pe deasupra, tot parintii sunt cei care ii supravegheaza si ii feresc de accidente sau diverse situatii neplacute. Insa ce ati spune daca ati uita pentru cateva ore de grija celor mici?

Multi dintre dumneavoastra ar raspunde ca asa ceva nu este posibil, insa Trupa lui Biluta va poate demonstra oricand ca totul este real. Cum? Ei bine, aveti posibilitatea sa optati pentru kid’s corner, un loc special amenajat pentru ca micutilor sa nu le lipseasca nimic. Acestia se distreaza impreuna cu mascotele Disney animate, isi dezvolta imaginatia la atelierul de creatie, se rasfata cu vata de zahar si se joaca cu sutele de baloane de sapun sau consola WII Nintendo, in functie de varsta acestora.

Toate acestea sunt posibile fara ca dumneavoastra sa va mai faceti griji ca cei mici se pot accidenta, certa cu alti copii sau orice alt eveniment neplacut ar putea sa aiba loc. Totul este atent oragnizat si monitorizat de catre personalul nostru, astfel ca micutii vor avea parte de multa distractie.

Kid’s corner – avantajele unui loc de joaca bine organizat!

Asadar, kid’s corner este o zona special creata pentru copii, in care veti putea gasi masute, tot felul de scaunele colorate si decoruri speciale. Animatorii vor avea grija de cei mici si ii vor antrena in cat mai multe activitati , orele petrecute impreuna fiind extrem de placute. Care este principalul avantaj al acestui tip de eveniment? Faptul ca parintii se pot relaxa , fara sa mai fie nevoiti sa-i insoteasca pe cei mici.

Astfel, micutii pot realiza diverse obiecte cu ajutorul penelor, sclipiciului, perlelor, pufului, culorilor speciale si a multor alte accesorii de acest gen in atelierul de creatie. De asemenea, se pot juca pe consola Wii Nintendo, acesta fiind un prilej ideal pentru miscare. Si desigur, ori de cate ori cei mici isi pierd energia, un stand profesional de facut vata de zahar ii asteapta. Aceasta este disponibila in culori precum roz, rosu, albastru, galben si altele.

Masina profesionala de facut baloane de sapun va avea grija ca atmosfera si decorul din Kid’s corner sa fie mereu magica. Mascotele Disney se vor plimba si ele printre cei mici si se vor juca cu ei, iar cine va avea chef sa topaie, o gonflabila pentru copii indoor va fi special amenajata.

Kid’s corner – locul unde orice copil se simte fericit!

Copiii au multa energie si se plictisesc repede. De aceea, atunci cand doriti sa le oferiti ocazia de a se distra impreuna cu alti copii, kid’s corner este solutia ideala. Aici pot sa aleaga tot felul de activitati, jocuri si jucarii, iar animatorii ii vor supraveghea fara intrerupere. Pentru detalii suplimentare, Trupa lui Biluta va sta la dispozitie oricand!

Galerie foto