Masini profesionale de fum greu

Masina de fum greu – solutia ideala pentru evenimente deosebite!

IMG_1224

Masina de fum greu profesionala a fost utilizata inca din trecut pentru obtinerea unor efecte spectaculoase in cinema, teatru si multe alte spectacole. Datorita faptului ca aceasta a captivat publicul, ea s-a raspandit cu usurinta pe piata si a inceput sa fie vedeta petrecerilor si evenimentelor de orice fel. Astazi se foloseste la nunti, botezuri, concerte, zile de nastere, petreceri tematice, cluburi etc.

Trupa lui Biluta doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra cu toate echipamentele necesare pentru un eveniment de succes, motiv pentru care va punem la dispozitie masini de fum greu profesionale, capabile sa creeze efecte spectaculoase. Asadar, de la nori de fum usor conturati pana la fumul dens care pluteste la suprafata podelei, masinile de fum greu nu inceteaza sa ne uimeasca privirile. Efectul obtinut poate fi unul dramatic sau unul de basm, in functie de scopul organizatorilor.

Masina de fum greu , ideala pentru o atmosfera fantastica!

Aparatul de fum este perfect pentru a da nastere unei atmosfere deosebite, dar si a unui efect vizual magic. Cum functioneaza? Aceasta masina de fum greu speciala genereaza efectul de fum datorita unui amestec de apa fierbinte (peste 80 grade ) si gheata carbonica. Prin urmare, va oferim spre inchiriere masini de fum greu profesionale, la cele mai avantajoase tarife.

In cazul in care doriti sa va bucurati de o atmosfera cu adevarat speciala, puteti combina acest efect de fum cu artificiile de interior, dar si cu sistem de lumini profesional, care vor nuanta fumul. Astfel, spectacolul creat va surprinde pe toata lumea, iar fotografiile vor fi cu adevarat reusite. Decorul poate fi personalizat in functie de natura evenimentului, specialistii fiind cei care se vor ocupa de aceste pregatiri speciale.

IMG_1236

Alege masina de fum greu pentru amintiri de neuitat!

Indiferent ca este vorba despre ziua nuntii sau o simpla petrecere, fericirea si bucuria trebuie celebrate asa cum se cuvine. Masina de fum greu este accesoriul de care aveti nevoie pentru a va bucura de efecte vizuale deosebite, atmosfera creata fiind impresionanta pentru toti invitatii. Dumneavoastra nu trebuie decat sa contactati echipa Trupa lui Biluta, iar noi vom avea grija de restul. Va asteptam!

Tarif inchiriere masina profesionala de fum greu.
Gheata carbonica pentru dansul mirilor, pahare miri si invitati 450 Lei fara TVA.
Pentru inchirierea mai multor masini de fum greu tarifele se negociaza in functie te tipul evenimentului.

IMPORTANT:
Asiguram pentru fiecare masina profesionala de fum greu un minim de 7-10 minute de fum continuu!

Galerie foto