Masini de fum

Masini de fum profesionale pentru efecte de neuitat la petrecerile copiilor!

Copiii adora efectele speciale, luminile colorate si orice alta surpriza care i-ar putea lua prin surprindere in cadrul unui eveniment plin de distractie. Aparatele de facut ceata sau fum sunt printre preferatele celor mici, mai ales ca imaginea creata cu ajutorul acestor dispozitive pare desprinsa din basme. In plus, aceste masini de fum sunt sigure si nu utilizeaza substante sau produse care pot dauna sanatatii. Efectul obtinut este unic si de un succes grozav, cei mici fiind captivati de ceata care se asterne printre ei.

In cazul in care doriti sa organizati un eveniment cu adevarat special, Trupa lui Biluta va pune la dispozitie masini de fum profesionale, ideale pentru aplicatiile de divertisment, dar si pentru nunti sau utilizari in scop personal. Aceste dispozitive de inalta calitate sunt extrem de versatile si va ajuta sa obtineti nori grosi de ceata la nivelul solului, care se vor risipi treptat.

In functie de cantitatea de gheata carbonica utilizata, efectul acestora poate dura mai mult sau mai putin. Densitatea fumului este de asemenea influentata de cata gheata carbonica s-a folosit, aceste caracteristici tehnice fiind importante. Functionarea masinilor de fum este sigura, insa acestea nu trebuie lasate nesupravegheate.

Masini de fum profesionale – caracteristici tehnice

Aceste masini de fum profesionale sunt niste dispozitive care utilizeaza fie gheata carbonica, fie azotul lichid pentru a genera ceata sau fum. Este de preferat sa se utilizeze intotdeauna ceata lichida recomandata de producator, rezultatele fiind mai sigure si mai satisfacatoare in acest fel. In caz contrar, aparatul se poate defecta in timpul functionarii din cauza supraincalzirii. Fumul rezultat are o densitate mai mare decat oxigenul prezent in acea incapere sau chiar spatiu outdoor, ceea ce duce la crearea acelei paturi de fum.

In general, stratul de fum generat are capacitatea de a pluti la suprafata solului, grosimea acestuia fiind de aproximativ 30 de cm. Atunci cand intra in contact cu diverse obiecte fizice, fumul le inconjoara si ofera impresia unui cadru magic. Nu are rost sa intram in detalii despre principiul de functionare al masinilor de fum, intrucat doar rezultatul este cel care conteaza cu adevarat.

Aceste masini de fum pot fi utilizate in interior, indiferent de cat de mare este spatiul. Intalnim nori de fum in cluburi, restaurante, la concerte, dar si in spatii mai restranse la petreceri private si alte evenimente in familie. Cu toate acestea, masurile de siguranta sunt extrem de importante. Folosirea ghetii carbonice creste nivelul de CO2 din incapere, ceea ce poate dauna persoanelor prezente in cazul in care incaperea este prea mica, sau cantitatea de fum este exagerata.

Masini de fum profesionale – o bucurie pentru prichindei!

In cazul in care sunteti interesati de inchirierea unor masini de fum profesionale, Trupa lui Biluta va sta la dispozitie cu oferte foarte generoase. Acestea va ajuta sa obtineti o atmosfera speciala pentru invitatii dumneavoastra sau invitatii copilului dumneavoastra. Efectele pe care le poate crea acest tip de aparat pot varia de la nori pufosi de fum sau firicele discrete, pana la paturi grele de fum ce se astern pe ringul de dans.

Galerie foto