Pinata la petreceri pentru copii

Pinata pentru petreceri – jocul cu cele mai neasteptate surprize pentru copii!

Originar din America, „Pinata” nu este doar o figurina frumos colorata, ci si un joc foarte distractiv. Astfel, de-a lungul timpului, jocul pinata a devenit una dintre cele mai mari atractii ale petrecerilor pentru copii din intreaga lume. Aceste jocuri sunt disponibile intr-o mare varietate de modele si culori, gradul de complexitate al jocului fiind mereu diferit. De asemenea, surprizele din spatele acestui joc sunt la fel de diversificate, imaginatia fiind cea care poate sa infrumuseteze mereu jocul pinata.

Trupa lui Biluta va aduce mai aproape aceste mici bucurii ale copilariei si va pune la dispozitie pinata pentru petreceri. Acestea sunt realizate pe comanda, astfel ca solicitarea pentru modelul dorit se va face inainte cu 2- 3 zile inainte. Preturile variaza de asemenea in functie de modelul ales, unele fiind mai simple, altele mai complexe.

Ce poate contine pinata? Trupa lui Biluta incearca sa le ofere copiilor surprize cat mai placute si cat mai inedite. Astfel, aceste figurine pot contine jucarii, dulciuri, confetii si multe altele. Jocul pinata poate lua forma unor animale, personaje preferate, inimioare, stelute si alte obiecte specifice copiilor. Mai mult, pinata poate fi adaptata la tematica petrecerii, pentru un plus de stil.

pinata

Pinata pentru petreceri copii – afla mai multe!

pinata-minion

Asadar, pinata pentru petreceri este un joc traditional in tarile din America de Sud, Centrala si America de Nord, aceasta avand o istorie de cateva secole. Cu timpul, jocul pinata s-a raspandit in intreaga lume si este practicat de parinti cu orice ocazie. Insa, ce este mai exact „ Pinata”? Ei bine, aceasta denumire ascunde de fapt o jucarie care se agata la o inaltime nu foarte mare, de obicei in mijlocul spatiului unde are loc petrecerea. Aceasta poate contine diverse mici jucarioare, bomboane si alte dulciuri, confetii si multe alte surprize.

Obiectivul acestui joc este ca invitatii sa loveasca jucaria pe rand, pana cand acestia descopera cadourile pregatite pentru ei. Pentru si mai mult farmec, copiii pot fi legati la ochi cu o esarfa, iar pinata poate fi pusa in miscare. Gradul de dificultate este mult mai ridicat, iar copiii devin si mai nerabdatori sa afle ce se ascunde in interiorul acestora. Cu toate acestea, distractia se intensifica si ea, atmosfera creata cu ajutorul acestui joc fiind deosebita.

Desigur, dat fiind ca participantii trebuie sa loveasca jucaria cu un bat sau un obiect asemanator, acest joc poate fi si periculos. De aceea, este nevoie de cel putin un supraveghetor, care sa-i insoteasca pe cei mici si sa-i ghideze pe parcursul intregului joc. In caz contrar, copiii se pot lovi sau diverse obiecte din acel spatiu pot fi distruse.

Orice copil trebuie sa incerce pinata pentru petreceri!

Trupa lui Biluta va ofera pinata pentru petreceri, acest joc fiind in mare voga in toata lumea. Puteti alege figurne care imita animale, mingi de fotbal, ponei, stelute, masini si multe alte obiecte frumos colorate si deosebit de atractive. Continutul poate varia in functie de preferintele dumneavoastra, satisfactia celor mici fiind cea mai importanta!

Galerie foto