Stand fantasy foto shooting

Stand fantasy foto – pentru amintiri de neuitat cu Trupa lui Biluta!

Fotografiile surprinse pe toata perioada copilariei sunt extrem de valoroase atat pentru parinti si bunici, cat si pentru cei care cresc si isi vor aminti cu drag de acele momente. Trupa lui Biluta va pune la dispozitie un stand fantasy foto,
care nu este altceva decat un serviciu complet, special gandit pentru copii. Mai precis, venim in scoli si gradinite cu o multime de costume fantasy, de carnaval si alte personaje indragite de micuti, pentru a face poze intr-o ipostaza inedita.

Suntem insotiti de un fotograf profesionist, care stie sa lucreze cu cei mici, astfel incat pozele sa fie perfecte. Datorita aparatelor foto de ultima generatie, fiecare imagine se caracterizeaza  prin culori vii, claritate, detalii suprinse cu finete, dar si multe alte elemente artistice specifice. Cei micuti vor intra in pielea personajelor preferate, astfel ca sedinta foto se va transforma intr-o mica sceneta.

Acest stand poate fi solicitat oricand de catre conducerea scolilor si a gradinitelor care primesc astfel de cereri de la parinti. Nu trebuie decat sa stabiliti ora si data, iar Trupa lui Biluta se deplaseaza la adresa mentionata in cel mai scurt timp. Toate pozele vor alcatui albume foto realizate in stilul specific copilariei, pentru ca amintirile sa ramana vii pentru totdeauna.

De ce sa alegeti acest stand fantasy foto?

Lumea se schimba, iar serviciile noastre incearca sa tina pasul cu nevoile si cerintele clientilor nostri. Pentru ca activitatea noastra este destinata in special copiilor, noi incercam o abordare noua, originala, dar mai ales pe placul celor mici. Astfel, stand-ul fantasy foto este modalitatea ideala pentru cei mici de a poza in cele mai amuzante ipostaze, datorita costumelor pe care le punem la dispozitie.

Aceste costume sunt create special pentru copii de gradinita, dar si cei care merg la scoala, marimile fiind variate. Tematica costumelor este fantasy, ceea ce le ofera copiilor posibilitatea de a fi personajul preferat pentru cateva momente. De asemenea, pentru un cadru si mai spectaculos, aceste sedinte foto pot fi realizate atat indoor , cat si outdoor, de tip individual sau grup etc.

Fotografiile obtinute cu ajutorul acestui stand fantasy foto sunt prelucrate de catre o echipa de profesionisti, astfel ca luminozitatea, contrastul, claritatea sau culorile sunt in deplina armonie. Ele sunt livrate pe suport digital, iar la cerere pot fi printate pentru albume personalizate.

Sedinte foto de neuitat cu noul stand fantasy foto!

Copiii adora momentele in care sunt in centrul atentiei, mai ales in timpul unor sedinte foto realizate cu echipe de profesionisti. Trupa lui Biluta va pune la dispozitie un stand fantasy foto destinat scolilor si gradinitelor care doresc organizarea unui eveniment special pentru parinti si copiii. Noi venim cu tot ceea ce trebuie, iar distractia si costumele inedite nu vor lipsi!

Galerie foto