Trambulina elastica pentru copii

Trambuline elastice pentru copii – miscare si distractie fara limite!

Exercitiile fizice si jocurile care presupun multa miscare ii ajuta pe copiii sa de dezvolte armonios, sa aiba o imunitate buna si sa fie mereu in forma. Odata cu miscarea, copilul se incarca cu energie, pofta de mancare, bucurie si buna dispozitie. Cu toate acestea, lasati fara supraveghere, cei mici se pot accidenta grav, ceea ce inseamna ca trebuie sa le asigurati un mediu de joaca sigur.

Trupa lui Biluta vine in sprijinul dumneavoastra cu doua tipuri de trambuline elastice , ideale pentru copii. Acestea pot fi inchiriate cu sau fara supraveghetor si sunt destinate atat mediului exterior, cat si celui interior. Aceste trambuline se evidentiaza printr-o calitate excelenta a materialelor din care sunt realizate, dar si un grad ridicat de siguranta. Plasa de siguranta are grija ca micutii sa nu aterizeze in afara acesteia, accidentele fiind excluse.

Cand puteti inchiria aceste trambuline elastice? Noi va punem la dispozitie trambuline mari si mici, potrivite pentru copii cu varste diferite, care pot fi montate la petreceri in aer liber sau cu ocazia aoricarui alt eveniment organizat pentru cei mici. Trambulina mare este destinata copiilor cu varste intre 7-16 ani, iar cea mica are dimensiuni potrivite pentru prichindeii de 2-7 ani.

trambulina elastica

Care sunt avantajele acestor trambuline elastice?

Trambulinele elastice sunt o modalitate sigura si eficienta de distractie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Sariturile au un efect benefic in special asupra articulatiilor celor mici, acestea le imbunatateste circulatia sanguina si le intareste muschii, devenind astfel mai sanatosi si mai puternici. Sunt ideale pentru petreceri, avand in vedere ca muzica ii ajuta pe cei mici sa se relaxeze si sa adopte un anumit ritm al sariturilor, totul fiind o adevarata placere.

Aceste trambuline elastice sunt si un exercitiu de echilibru, putin mai dificil la inceput, dar care devine tot mai placut si usor pe masura ce princhindeii castiga mai multa incredere in ei. Sariturile se pot efectua cu ambele picioare sau alternand piciorul drept cu cel stang, la o inaltime relativ constanta pentru inceput. Odata descoperit secretul echilibrului pe trambulina elastica, cei mici sunt de neoprit.

Un alt avantaj major al acestor trambuline este plasa de siguranta din dotare, care ii fereste pe copii de cazaturi sau eventuale accidente grave. Astfel, parintii pot fi mai relaxati in ceea ce priveste supravegherea sau pot sta linistiti in cazul in care trambulina este inchiriata la pachet cu un supraveghetor pentru cei mici.

Trambuline elastice copii - sariturile nu au fost nicicand mai palpitante!

Va pregatiti de organizarea unei mari petreceri pentru copiii dumneavoastra si prietenii acestora? Inseamna ca v-ati gandit deja la inchirierea unei trambuline elastice pentru copii, o alternativa excelenta pentru distractie, miscare si voie buna. Cei mici vor dansa si vor sari pe aceste trambuline rezistente si sigure, satisfactia dumneavoastra fiind garantata. Produsele pot fi montate in interior sau exterior, in functie de vremea de afara sau de spatiul disponibil. La cerere, puteti beneficia de serviciile unei persoane care va avea grija de micuti timp de 3 ore.

Tarif inchiriere trambulina profesionala cu diametrul de 245 cm: 300 Lei fara TVA.

Include scarita de urcare in trambulina!

Detalii trambulina:
Sarcina maxima suportata de trambulina: 130 kg
Inaltime trambulina: 2.30 m

Galerie foto