Evenimente pentru Craciun

Trupa lui Biluta il trimite pe Mos Craciun la tine acasa!

Sarbatorile de iarna sunt cele mai indragite si asteptate de catre copiii din toata lumea, momentele din aceasta perioada fiind de neuitat. Toata lumea face si primeste cadouri, Mos Craciun fiind tare darnic cu cei care au fost cumiti tot anul. Mosul nu-i uita nici pe cei mici, nici pe cei mari, cadourile fiind pregatite din timp pentru toti.

Asadar, in cazul in care Mos Craciun este de negasit si aveti nevoie de ajutor pentru a le face o surpriza celor dragi, Trupa lui Biluta va sta la dispozitie cu o intreaga echipa de profesionisti. Puteti opta pentru mai multe pachete, realizate in functie de numarul invitatilor si preferintele dumneavoastra. Astfel, la petrecerea dumneavoastra va putea participa doar Mos Craciun sau Craciunita, spiridusii sai, dar si alte mascote care sa inveseleasca atmosfera.

Tarifele difera in functie de durata evenimentului si numarul de personaje prezente la acesta. Pe langa toate personajele deja mentionate, mai puteti opta si pentru alte servicii, precum face- painting profesional, masini electrice de facut baloane si multe altele jocuri si concursuri speciale pentru cei mici si buna dispozitie a acestora. solicitarea echipei se poate face atat pentru resedinta privata, cat si pentru gradinite si alte locuri de joaca.

evenimente craciun

Descopera oferta cu Mos Craciun potrivita pentru tine!

luca cu mos craciun

Trupa lui Biluta stie exact cum sa aduca spiritul Craciunului in casa dumneavoastra, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa rezervati din timp ziua dorita pentru ca Mos Craciun sa vina cu sacul plin de cadouri. Astfel, va punem la dispozitie 8 pachete dintre care il puteti alege pe cel care se potriveste cel mai bine dorintelor personale. Pachetul nr.1 este Mos Craciun Family si se adreseaza petrecerilor in familie, unde exista maxim 10 copii. Urmatorul pachet este la fel, doar ca este conceput pentru familiile cu peste 10 copii.

Pentru petreceri si mai frumoase, pachetul nr. 3 vine in intampinarea celor care il vor pe Mos Craciun, Craciunita si un spiridus. Urmatorul pachet este alcatuit din Mosul si o mascota la alegere, iar pachetul nr.5 vi-l aduce pe Mosul, doua mascote si o masina de vata de zahar. Ultimul pachet destinat familiilor se distinge printr-un program de divertisment si o mascota la alegere.

Pe langa personaje precum printese, clovni, reni, oameni de zapada, elfi etc, acest pachet mai contine si o masina electrica pentru baloane sapun, jocuri, face-painting si baloane modelate. In ceea ce priveste gradinitele, ultimele doua pachete sunt alcatuite din Mos Craciun sau Mosul insotit de a lui Craciunita. Durata este de 1 ora, iar numarul maxim de copii este 35.

Alege serviciile lui Mos Craciun, ajutat de Trupa lui Biluta!

Alege serviciile lui Mos Craciun, ajutat de Trupa lui Biluta!
Toti copiii trebuie sa se bucure de sosirea lui Mos Craciun si din acest motiv, Trupa lui Biluta va pune la dispozitie o intreaga echipa de animatori si alte accesorii pentru petreceri. In acest mod, sarbatorile de iarna vor fi cu adevarat magice pentru cei mici, bucuria de a primi daruri si pe Mos Craciun fiind unica!

Galerie foto