Evenimente

Organizam evenimente pentru copii in orice oras din tara!

Atunci cand doriti sa-i surprindeti pe copii cu diverse evenimente pline de distractie, personaje indragite si servicii de calitate, Trupa lui Biluta este alaturi de toata lumea. Indiferent ca este vorba de Bucuresti sau orice alt oras din Romania, o echipa se va deplasa la dumneavoastra si va avea grija sa organizeze cele mai frumoase evenimente.

Fericirea copiilor este cea mai importanta, de aceea animatorii si restul personalului prezent la aceste evenimente incearca in mod constant sa-si imbunatateasca performantele, dar si capacitatea de a empatiza si comunica cu cei mici cat mai eficient. Astfel, veselia, entuziasmul si surprizele pline de efect nu vor lipsi de la niciun eveniment.

Fiecare eveniment la care participam este unic, de aceea Trupa lui Biluta se bazeaza in mare parte pe serviciile personalizate. Altfel spus, echipa noastra stabileste impreuna cu parintii ce fel de accesorii si surprize sunt mai potrivite pentru copii, in functie de varsta si preferintele tuturor invitatilor. Puteti opta pentru inchirierea unor masini de popcorn, masini baloane de sapun, masini vata de zahar, mascote, DJ si sonorizare profesionala, masini de fum, candy bar etc. sau le puteti oferi o multime de cadouri inedite.

Evenimente

Secretele unor evenimente pentru copii de succes!

evenimente2-281x300

Odata ce micutii isi fac prieteni la gradinita, la scoala sau prin imprejurimi, apare si intentia acestora de a petrece cat mai mult timp alaturi de noii amici. Si ce modalitate poate fi mai buna de a se distra cu acestia, dacat o petrecere? Asadar, in astfel de cazuri parintii trebuie sa fie cat se poate de receptivi la dorintele si necesitatile micutilor, distractia fiind o parte importanta din procesul lor de dezvoltare.

Trupa lui Biluta stie exact cat de importante sunt toate aceste lucruri si va ajuta sa organizati evenimente pentru copii memorabile. Toti copiii iubesc povestile, distractia, costumele si eroii, astfel incat imaginatia noastra nu cunoaste limite atunci cand vine vorba de planificarea unei tematici anume. Cei mici se pot bucura de cele mai simpatice tatuaje cu sclipici sau de cele mai frumoase sesiuni de face-painting profesional.

Vor dansa si canta alaturi de mascotele animate, cele care vor avea grija ca atmosfera sa fie plina de veselie, culoare si distractie de la inceput pana la sfarsit. Toti invitatii vor fi implicati in jocuri, concursuri si nimeni nu va avea timp sa se plictiseasca. De asemenea, micutii vor fi rasfatati cu vata de zahar pe bat, sucuri, popcorn, ciocolata etc. si multe alte delicatese, motiv pentru care energia nu va lipsi.

Galerie Foto