Inscriptionari bannere

Inscriptionari bannere – spune si tu „ La multi ani” intr-o alta maniera!

Trupa lui Biluta isi doreste sa va ofere nu doar servicii de calitate, dar si cat mai originale, care sa surprinda prin efectul lor neasteptat. Unul dintre aceste servicii pe care vi le oferim este cel de inscriptionari bannere. Mai exact, acestea sunt personalizate  cu tot felul de mesaje sau imagini pentru micutii sarbatoriti, indiferent de ocazia pe care doriti sa o celebrati intr-un mod cat mai original.

Sunt ideale pentru petrecerile zilei de nastere sau de onomastica, intrucat acestea pot fi pastrate si utilizate si cu alte ocazii, timp de mai multi ani. Banner-ul este realizat din materiale cauciucate cu rezistenta foarte ridicata si este prevazut cu mai multe capse de prindere. In ceea ce priveste calitatea print-ului, acesta este de inalta rezolutie si rezista fara probleme o perioada lunga de timp, mai ales daca banner-ul este depozitat corect.

Dimensiunile acestor bannere pot varia in functie de necesitatile dumneavoastra, insa noi va oferim doua variante standard : banner mare (2 m L x 0,50 cm l) si banner mic (1,50 m L x 0,30 cm l). Evident, si tariful acestora variaza in functie de dimensiune, astfel ca pentru un banner mare veti achita 160 Lei, iar pentru unul mic 90 Lei.

Inscriptionari bannere – caracteristici generale si avantaje

Aparitia unor bannere personalizate la petrecerile copiilor, dar nu numai , este o alegere inspirata, dar si plina de efect. Sarbatoritul se va simti cu adevarat special si apreciat, iar invitatii isi vor aminti mereu de aceste momente frumoase. Pentru ca entuziasmul sa fie si mai mare, Trupa lui Biluta va recomanda inscriptionari bannere nu doar cu urari, ci si cu poze ale invitatilor alaturi de sarbatorit. In acest fel, toata lumea se va simti deosebita, iar distractia va fi in toi.

Un alt avantaj este rezistenta acestui banner si faptul ca il puteti personaliza in mod inteligent, pentru a-l putea folosi si anul viitor sau chiar in urmatorii ani. Este o metoda simpla de economisire, dar si o amintire draga, pe care o veti putea pastra atat cat doriti. Dimensiunile considerabile  reprezinta un alt aspect important, deoarece impactul vizual este sporit. Bannerul poate fi pozitionat la inaltime, iar mesajul si pozele imprimate vor fi admirate de toata lumea, cu mare usurinta. In plus, cei mici se vor simti ca niste adevarate vedete.

Alege serviciul de inscriptionari bannere personalizate!

Daca planuiti sa-i faceti o petrecere surpriza celui mic cu ocazia zilei de nastere, Trupa lui Biluta va propune un serviciul de inscriptionari bannere. Noi vom printa mesajul dumneavoastra in orice limba si vom personaliza bannerul cu poza sarbatoritului, a invitatilor , dar si cu alte personaje animate. Surpriza va fi una neasteptata , iar reactia micutilor va fi pe masura eforturilor dumneavoastra. Asadar, pentru comenzi, va rugam sa ne contactati cu cel putin doua zile inainte!

Galerie foto